Konsert på Bryne

Konsert på Bryne med hilsen fra Japan, England og Norge.

Søndag 5. mai blir det internasjonal munnspillkonsert i Bryne kirke, med fire munnspillere og pianist! Alle munnspillerne spiller på instrumenter laget av Georg Pollestad på Bryne. Fra Japan kommer Shima Kobayashi, som får musikalsk støtte av Sigmund Groven, unge Alexander Borlaug og hans bestefar, munnspillmaker Georg Pollestad. På piano; Andrew Melvin (UK).

I 1993 blei Shima Kobayashi kåret til verdensmester i munnspill ved en stor festival i Yokohama. Deretter studerte hun videre med legendariske Tommy Reilly i England, som også brukte Polle-spill de siste årene av sin karriere.

Programmet inneholder mange kjente og kjære toner, fras Bach til Flåklypa.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier