Julens konserter 2020

Anne Vada, Sigmund Groven og Iver Kleive byr på deilig førjulsmusikk i kirker på Østlandet i november og desember i år. Sande, Grue, Biri, Nittedal, Flå, Rælingen, Sandefjord og Bærum får besøk av Norges kanskje koseligste juletrio!

Innunder jul er en god, gammeldags og tradisjonell julekonsert som har vært på norske veier i mange år. En konsert uten staffasje, full av varme og lun humor. Konserten inneholder mange av de mest kjente og kjære sangene, men også nyere juletoner. Konserten har sitt opphav i en juleplate Sigmund og Iver utga i 2000.

Nordlands Framtid: “Utsøkt spill av Groven og Kleive, smakfulle og vakre arrangementer, og du verden så nydelig det lyder når Anne Vada synger!”

Billetter kjøper du på www.hoopla.no eller i døren med Vipps. Les førstesiden for oppdateringer om eventuelle coronaavlysninger.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier