Sigmund i Hong Kong

Sigmund Grovens publikum i Asia er trofast og stort. Der har han både hatt egne konserter, og medvirket på festivaler, som her i Hong Kong i april 2023.

Noen bilder fra før, under og etter festivaldeltagelse på Hong Kong International Chromatic Harmonica Competition, arrangert 3-9 april 2023.

Fra prøvene med Kings Harmonica Quartet: PC Ho, Kenneth Chan, Rocky Lok og Johnny Kuan.

 

Den internasjonale juryen: CY Leo (Hong Kong), Robert Bonfiglio (USA), Sigmund Groven, PC Ho (Hong Kong), Dr. Poon Sun-cheong (Hong Kong), Johnny Kuan (Hong Kong) Nancy Loo (Hong Kong), Antonio Serrano (Spania) Gerhard Müller (Tyskland), Yasuo Watani (Japan).

 

Ett bilde tatt etter “Master Concert”. Yngstemann er Jason Lau, 9 år.

 

Sigmund Grovens master class.

 

Sigmund Groven underviser Chung-kei Wong (Hong Kong).

 

De fire finalistene i konkurransen, sammen med arrangørene av festivalen: Juryformann og president i Hong Kong Harmonica Association, Johnny Kuan; Chan Kwok-ki (Chief Secretary for Administration, Hong Kong); Chun-hei Yip (Timothy) (Hong Kong) 3. pris; Pak-yue Leung (Hong Kong) 1. pris; Shing-hei Leung (Kelvin) (Hong Kong) 4. pris; Jia-jung Lin (Taiwan) 2. pris; lengst til høyre formann i arrangørkomitéen, PC Ho (Hong Kong).

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier