To nye plater i februar

Neste år slippes det to plater som burde være av høy interesse for Sigmund Grovens tilhengere. På begge platene samarbeider Sigmund med legender innen norsk musikk, henholdsvis Knut Buen og Henning Sommerro.

Begge platene slippes i februar 2023. 10/2 slippes Kjenslevev, det andre store platesamarbeidet mellom Knut Buen og Sigmund Groven (etter The sound of Telemark i 2020). Plata følges opp med en konsert i Porsgrunn 16/3 der Sigmund, Knut, vokalist Anne Gravir Klykken og tangentmann Kjetil Bjerkestrand medvirker.

Samme måned gir også Henning Sommerro ut ny plate, Borders. Den inneholder Solhverv (concertino for munnspill og orkester) hvor Sigmund er solist, backet av Trondheim Symfoniorkester, dirigert av Nick Davies.

Detaljer om platene kommer senere.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier