Sigmund møter mr Mibbler

Sigmund Groven er en av flere høyst kompetende musikalske gjester på det nye albumet til Mr Mibbler, Leave Your Thoughts Here. I hvert spor på CDen behandles gjestenes bidrag på forskjellige måter, noe som har resultert i en sjangeroverskridende samling låter.

Albumet Leave Your Thoughts Here består av 10 spor hvor hver tittel er ett musikalsk møte mellom Mr Mibbler og en kjent musiker. Bandet har valgt ut noen av Norges beste musikere og transformerte deres bidrag til hele låter. I Sigmunds tilfelle heter låta Sigmund Groven meets Mr Mibbler, som er basert på et tema komponert av Sigmund. Han spilte også inn temaet, som ble utvidet med improvisasjoner, i kjøkkenstudioet til tekniker og produsent Alf Christian Hvidsteen, for deretter å bli sendt til Thomas “Thom Hell” Helland. Han fikk frie hender til å redigere, overspille og mikse musikken som han ville.

Open in Spotify

På albumet medvirker også Anja Garbarek (vokal), Jørgen Munkeby (saksofon), Nils Petter Molvær (trompet), Mathias Eick (trompet), Bjørn Klakegg (gitar), Knut Reiersrud (gitar), Andreas Ulvo (piano), Erik Honoré (elektronikk) og Lindstrøm (DJ).

Sigmund Groven meets Mr Mibbler kan du høre på Spotify eller på fysisk album (CD og vinyl).

Leave Your Thoughts Here er Mr Mibblers tredje album. Bandet består av Thom Hell, Jørn Raknes og Vidar Ersfjord. Sporene på albumet er bygget opp rundt ulike typer instrumenter og sjangre, noe som har gitt et album som spenner fra folkemusikk og jazz til elektronika.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier