Klassisk ønskekonsert

Noen bilder fra innspillingen av NRKs ønskekonsert for klassisk musikk 2021.

NRK og Kringkastingsorkesteret (KORK) byr i kveld på nok et program med publikums favoritter fra den klassiske musikkverdenen. Og selv om Sigmund Groven “bare” deltar med Reodors ballade som kun er noen få tiår gammel, må nok også den regnes som klassisk, på sin måte. Musikken fra Flåklypa Grand Prix er blitt en av de mest kjente melodiene i Norge og fremføres live av KORK sammen med arvtageren etter musikeren som spilte munnspillet i filmen, Tommy Reilly.

Ønskekonserten sendes på NRK1 21/8 2021 kl 20.45, og i reprise på nettet. Her ser du noen bilder fra innspillingen. Linn Skåber er programleder.

(To translate, use the flag buttons in the translation box.)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier