Konsert: 3 x 75 år

9. april 2021 kommer en ganske spesiell konsert å finne sted. Det er intet mindre enn fire jubileumer som markeres av KORK den dagen, og Sigmund Groven er tungt involvert – fordi en av jubilantene er ham selv!

(English version)

Den spesielle 75-årskonserten som arrangeres av KORK (Kringkastingsorkestret) i NRKs Store Studio i Oslo neste år kombinerer tre 75-åringer som det er verdt å feire; KORK som selv har eksistert i 75 år, den samme alderen for det populære radioprogrammet Meloditimen, og Sigmund Groven som også han fyller 75!

Og hvorfor ikke markere at det også er 50 år siden det eviggrønne samarbeidet mellom journalistlegenden Erik Bye og munnspillmesteren Groven, Så spiller vi harmonica, kom til mens vi likevel har finstasen på? Sigmund komponerte nemlig melodien til Erik Bye i 1971, en vise som siden har vært en standardvise i norsk musikksammenheng.

Meloditimen sendes stadig på NRK Radio og 9. april 2021 kan publikum både i Store Studio og foran radioapparatene kose seg med denne unike konserten, som selvsagt byr på kjente og kjære melodier, flere av dem med Sigmund som solist, blant annet, ja nettopp, Så spiller vi harmonica.

OBS: På grunn av strengere coronarestriksjoner blir konserten stengt for publikum. Deler av programmet vil bli tatt opp av NRK og blir sendt på radio og TV senere. Mer informasjon kommer.

Sigmund Groven og Johan Øian, en av nøkkelpersonene bak Meloditimen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Share this / Del i sosiale medier